Behandling af persondata

Her kan du finde information om hvordan vi behandler din data

Ny EU-forordning om persondata

Fredag den 25. maj 2018 er EU´s databeskyttelsesforordning trådt i kraft. Den kendes også ved forkortelsen GDPR (General Data Protection Regulation).

Forordningen medfører blandt andet, at der gælder nye regler for, hvordan virksomheder i EU skal behandle personoplysninger.

NT Falke A/S og NT Falke Adm. A/S (herefter NT Falke) er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig, fx. ved opskrivning i vores database, ansøgning, ansættelse eller administration af en hjælperordning eller på anden vis.

Beskyttelse af persondata handler om ansvarlighed og tryghed. Vi arbejder generelt med et højt sikkerhedsniveau i forhold til behandling og opbevaring af alle data – herunder naturligvis også persondata.  Vi arbejder lige nu på at implementere alle de nødvendige tiltag i henhold til databeskyttelsesforordningen. De udeståender vi arbejder med, er primær af processuel eller informativ karakter.

Hvad betyder det for dig?

Kort fortalt indebærer den nye forordning, at du som privatperson fremover får bedre overblik over og kontrol over de personoplysninger om dig, som NT Falke er i besiddelse af.

Hvis du har spørgsmål til NT Falkes behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@ntfalke.dk eller telefonisk på 71969600.