Om Falke Vikar

Temponizer

Hvad er Temponizer?

Log ind

Temponizer

Kontakt os

Skriv eller ring

Vores team

Se hvem vi er

Velkommen til Falke Vikar

Falke Vikar er et vikarbureau inden for det socialfaglige område og vi er arbejdsgivermedlem af Dansk Erhverv.

Vores formål er at udvikle og levere inden for social- og sundhedsområdet, hvor vi leverer faglærte og ufaglærte vikarer til både offentlige og private hjemmeplejer, plejecentre, rehabiliteringscentre og bosteder i hele landet.

Vi hos Falke Vikar brænder for den gode relation og samarbejde med jer som kunder og med vores vikarer. Gennem vores mange års erfaring inden for sundheds- og handicapområdet, har vi erfaret at en god og personlig kommunikation fremmer glæden hos alle parter.

Vi gør en dyd ud af at lytte og tilpasse os, så jeres ønsker til vores service, passer bedst muligt ind i jeres hverdag.

Vi har valgt at bruge Temponizer, så det er mest muligt genkendeligt for jer kunder.

 

Hvordan virker Temponizer?
Sådan virker Temponizer

Med adgang til Temponizer vikarbooking systemet via NT Falke, får I jeres eget unikke login tli systemet. Det giver jer mulighed for hurtigt og nemt, at søge vikrarer med lige præcis de kompetencer I har brug for.

I opretter selv jeres ledige vikarvagt i app’en. Dermed kan I inkludere alle detaljer og krav, som I måtte have til jeres vikar – f.eks. om I ønsker en faglært sygeplejerske med erfaring fra skadestue, eller en social- og sundhedsuddannet pædagog med erfaring fra børneområdet. I opstiller jeres krav til jeres næste vikar.

Vikarerne, ufaglærte som faglærte, kan selv oprette profil i Temponizer, men hos NT Falke gør vi en indsats for, at have talt med alle potentielle vikarer og sikret, at deres profil stemmer overens med deres faktiske kompetencer faglærte som ufaglærte.

Når I har oprettet en ledig vikarvagt, vil vikarerne få direkte besked via appen. Når en vikar accepterer vagten, udløser det en besked i Temponizer og en mail direkte til jer.

Vagter registreres, besættes og godkendes dermed online af både vikarerne og jer som bestillingsenhed. NT Falke sørger for alt hvad der har med fakturering og aflønning at gøre, så I kan fokusere på at få så meget positivt ud af jeres vikardækning som muligt.

Udover at det er nemt og hurtigt at booke vikarer i Temponizer, så er det ligeledes muligt for jer, som bestillende enhed, at trække diverse statistikker på jeres forbrug, når som helst I ønsker det.

Med andre ord – NT Falkes Temponizer løsning gør det nemt, fleksibelt og tidsbesparende, at skræddersy jeres behov og ønsker i forbindelse med vikardækning.

Hent din Temponizer app (til vikarer):

Allerede registreret hos os?

Klik her for at finde en vikar