vikar@falkevikar.dk   –   71 96 96 00

Kunder

Læs om vores vikarservice

Temponizer

Hvad er Temponizer?

Log ind

Temponizer

Kontakt os

Skriv eller ring

Vores team

Se hvem vi er

Book vikarer via Falke Vikar

Hos Falke Vikar håndterer vi både faglærte og ufaglærte vikarer indenfor social- og sundhedsområdet.

Da vi leverer vikarer til både offentlige og private institutioner i hele landet , har vi indgået samarbejde med Temponizer, som er kendt af de fleste i branchen i forvejen.

 

Hvad I får, når I booker vikar gennem Falke Vikar

Vores medarbejdere på kontoret har mange års erfaring inden for sundheds- og handicapområdet, samt med formidling af kvalificeret personale til institutioner, kommuner og regioner i hele Danmark.

Da leveringssikkerhed, kvalitet og service vejer tungt hos os i Falke Vikar, er den personlige kontakt, interview og forventningsafstemning altafgørende i vores udvælgelsesproces, når vi ansætter vikarer.

Det er en tillidssag, at sende vikarer ud til borgerne og vi garanterer kvalificeret og kompetent arbejdskraft, uanset om det er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, plejehjemsassistenter, sygehjælpere, pædagoger, pædagogmedhjælpere, handicaphjælpere, ledsagere eller ufaglærte medarbejdere. Derfor prioriterer vi fortsat at have personlig kontakt med alle vores samarbejdspartnere – vikarer som bestillingsenhed.

Vi har implementeret Temponizer til administration af vikarvagter, fordi vi gerne vil gøre det så nemt som muligt, for dig som arbejdsleder.

Ring til os på tlf. 71 96 96 00, for at blive oprettet og få et virksomheds log-in til vores Temponizer. Så vil I fremadrettet nemt og hurtigt finde kvalificerede vikarer til jeres ledige vikarvagter.

 

For information vedr. priser, kontakt os på vikar@falkevikar.dk eller på tlf. 71 96 96 00.

Hvordan virker Temponizer?
Sådan virker Temponizer

Med adgang til Temponizer vikarbooking systemet via NT Falke, får I jeres eget unikke login tli systemet. Det giver jer mulighed for hurtigt og nemt, at søge vikrarer med lige præcis de kompetencer I har brug for.

I opretter selv jeres ledige vikarvagt i app’en. Dermed kan I inkludere alle detaljer og krav, som I måtte have til jeres vikar – f.eks. om I ønsker en faglært sygeplejerske med erfaring fra skadestue, eller en social- og sundhedsuddannet pædagog med erfaring fra børneområdet. I opstiller jeres krav til jeres næste vikar.

Vikarerne, ufaglærte som faglærte, kan selv oprette profil i Temponizer, men hos NT Falke gør vi en indsats for, at have talt med alle potentielle vikarer og sikret, at deres profil stemmer overens med deres faktiske kompetencer faglærte som ufaglærte.

Når I har oprettet en ledig vikarvagt, vil vikarerne få direkte besked via appen. Når en vikar accepterer vagten, udløser det en besked i Temponizer og en mail direkte til jer.

Vagter registreres, besættes og godkendes dermed online af både vikarerne og jer som bestillingsenhed. NT Falke sørger for alt hvad der har med fakturering og aflønning at gøre, så I kan fokusere på at få så meget positivt ud af jeres vikardækning som muligt.

Udover at det er nemt og hurtigt at booke vikarer i Temponizer, så er det ligeledes muligt for jer, som bestillende enhed, at trække diverse statistikker på jeres forbrug, når som helst I ønsker det.

Med andre ord – NT Falkes Temponizer løsning gør det nemt, fleksibelt og tidsbesparende, at skræddersy jeres behov og ønsker i forbindelse med vikardækning.

Hent din Temponizer app (til vikarer):

Allerede registreret hos os?

Klik her for at finde en vikar